Fisiotrauma

Tractament de fisioteràpia de qualsevol lesió muscular, òssia, tendinosa, lligamentosa…

Tracta qualsevol alteració de l’aparell locomotor.
L’OMS defineix la fisioteràpia com “l’art i la ciència del tractament a través de l’exercici terapèutic, calor, fred, llum, aigua, massatge i electricitat . A REDI Espai Salut es realitza la fisioteràpia com a tal.

Els tractaments són totalment individualitzats i es programen en funció de les necessitats del pacient. Creiem en la relació fisioterapeuta – pacient i sobretot amb la comoditat, respecte i professionalitat que el pacient es mereix.

A REDI Espai Salut fem els tractaments per solucionar qualsevol lesió/alteració de l’aparell locomotor, ja sigui per curar o prevenir.

La punció seca és una tècnica de caràcter miofascial . S’actua sobre diferents teixits ( teixit facial, muscular i tendinós) mitjançant el treball manual d’uns punts que provoquen dolors reflexes, irradiats i referits , anomenats punts gatell .

Mitjançant l’abordatge de punció d’aquesta tècnica podem actuar en zones amb afectació tant crònica com aguda  aconseguint una disminució del dolor més efectiva i ràpida

Fisioteràpia uroginecològica

L’embaràs, el part, el postpart, l’estrenyiment, l’obesitat, la menopausa i algunes pràctiques esportives poden debilitar la musculatura pelviana ocasionant incontinència urinària d’esforç, prolapses (descens dels òrgans pèlvics) i disfuncions sexuals (disminució de la sensibilitat a les relacions, disparèunia, vaginisme).

La fisioteràpia uroginecològica preveu i tracta:

Disfuncions urològiques:
Incontinència urinària d’esforç, d’urgència i mixta.
Problemàtiques ginecològiques i obstètriques:
Prolapses d’organs (bufeta, matriu)
Preparació al part
Recuperació postpart
Seqüeles cicatrius (episio o cirurgia vaginal)
Reparació a la cirurgia pèlvica i recuperació postcirurgia.
Patologies coloproctologiques:
Incontinència fecal o als gasos, estrenyiment terminal.
Trastorns sexuals.
Dolor pèlvic perineal.

Les tècniques que des de Redi Espai Salut s’utilitzen són les següents:
  • Exercicis del sòl pelvià
  • Biofeedback
  • Electroestimulació
  • Teràpia comportamental
  • Cinesiteràpia
  • Massoteràpia

Tots els tractaments són individuals i personalitzats. Són realitzats per fisioterapeutes especialitzats en uroginecologia, coloproctologia i fisiosexologia. És una solució terapèutica no invasiva, sense cap risc per al pacient i amb efectivitat demostrada.