side-area-logo

Pre-part i post-part

Gimnàstica maternal | Sessions teòriques | Drenatge limfàtic manual | Gimnàstica abdominal hipopressiva | Sessions individuals
cursos-prepart
cursos-prepart2
cursos-prepart3
cursos-prepart4
cursos-prepart5
cursos-prepart6
cursos-prepart7
cursos-prepart8
cursos-prepart9
cursos-prepart10
cursos-prepart11
pilates

Pre-part

Gimnàstica maternal
Es tracta d’exercicis físics que ajuden a que el nostre cos estigui amb les millors condicions durant l’embaràs,i el dia del part i en el postpart. Es treballen les postures i moviments que ens ajudaran a la fase de dilatació i el part, com respirar per tolerar millor les contraccions i realitzar els pujos en el moment del part, millorar la circulació sanguinea i apendre a relaxar-se.

Sessions teòriques
Massatge perineal i sòl pelvià (per millorar la elasticitat dels músculs del sòl pelvià reduint així la utilització d’episiotomia en el moment del part), Respiracions i postures facilitadores (durant la dilatació i expulsiu), El dia del part (conèixer els signes de part i com actuar en cada cas) i la Lactància.

Drenatge limfàtic manual
El sistema limfàtic forma part del sistema circulatori conjuntament amb el venós i l’arterial. El drenatge limfàtic és una tècnica de massatge manual que afavoreix el bon funcionament d’aquest sistema. Tècnica indicada en casos de retenció de líquids i edemes de l’embaràs entre altres.

Post-part

Un cop passada la visita de la quarantena, és un bon moment per iniciar els exercicis de tonificació de la faixa abdominal i perineal de manera correcta i segura per evitar possibles problemes de incontinència urinària i/o fecal, prolapses de bufeta o matriu, millorar la sensibilitat al reiniciar les relacions sexuals i conèixer com realitzar correctament els esforços diaris.

Gimnàstica abdominal hipopressiva
Tècnica que ens proporciona un augment del to muscular de la faixa abdominal i del sòl pelvià. Utilitzada en el postpart com a tractament preventiu de descens viscerals i possibles incontinències urinàries.

Sessions individuals 
Per valorar cada cas i aplicar les tècniques més indicades.